ad_main_banner

Elektriske gulvvaskemaskiner er egnet for rengjøring av boliger på parkeringsplassen

Med den kontinuerlige akselerasjonen av urbaniseringsprosessen fortsetter antallet boliger å øke, og med forbedringen av levestandarden blir trenden med å bruke elektriske feiemaskiner til rengjøring i flere og flere villaer og eksklusive boligeiendommer mer og mer trendy. .Selvfølgelig er dette utviklingen av markedsøkonomien.Resultatet er at samfunnseiendomsforvaltere søker høyere lønnsomhet.For å spare rengjøringsutgifter må de stole på mekanisert rengjøringsutstyr-elektriske gulvskrubbere, som ikke bare kan forbedre rengjøringseffektiviteten, redusere risikoen for manuell styring, men også spare eiendomsrengjøring.utgifter.

tingchechang

Hva er problemene med renhold i eksklusive boligområder?

1. Manuell rengjøring samsvarer ikke med bildet av et avansert fellesskap.Naturligvis kan eksklusive boligområder ikke rengjøres for hånd.Flere titalls eldre onkler og tanter rydder i boligområdet med koster og støvbrett, noe som virker malplassert med boligfeltet.

2. Med økningen i arbeidskostnadene har utgiftene til manuell rengjøring økt kraftig.

3. Manuell ledelse er vanskelig.For å opprettholde et rent miljø i et samfunn, må det selvfølgelig være utstyrt med flere rengjøringspersonale.Risikoen ved manuelt arbeid plager også renholdsledere hele tiden.

Bruk av elektriske feiemaskiner til fellesrenhold kan i stor grad forbedre effektiviteten av rengjøringsarbeidet.Rengjøringseffektiviteten til en elektrisk feiemaskin er omtrent 13 000 kvadratmeter i timen, som tilsvarer driftseffektiviteten til 10 rengjøringsarbeidere, og kan redusere arbeidskraften tilsvarende.Reduser risikoen for manuelt arbeid betydelig.Den elektriske feiemaskinen har et utsøkt utseende og en humanisert design, og renholdspersonalet kjører for å rydde veien er mer i tråd med bildet av et high-end samfunn.


Innleggstid: 12. mai 2023